Diskuse

Na hranici Gazy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Možná, že kdyby obyvatelé Gazy věnovali energii a vynalézavost s jakou neustále útočí na Izrael a cílevědomost, s jakou kráčí za zničením Izraele zvelebování svého životního prostoru, byl by z Gazy ráj a obyvatelé Gazy a přiléhající části Izraele?? by žili v míru.

14 2
možnosti
Foto

Izrael opustil a zablokoval Gazu jenom proto, že se začal velmi obávat toho, že by počet Arabů převýšil počet Židů. Nic více za tím nehledejte.

2 10
možnosti
RM

Nějak mi tam vypadla informace, že Gaza sousedí kromě Izraele i s Egyptem. A s mořem. Takže jaké uvěznění - mohou obchodovat s Egyptem a přes moře s celým světem.

7 1
možnosti
Foto

I kdyby tomu tak bylo, představuje to deformování mezinárodního obchodu, založeného na komparativních výhodách.

0 3
možnosti
Foto

Náte pravdu, karma. Je to bohužel blokovaná zóna s těžkým přelidněním. Mevím jak dlouho chce ještě Izrael tento stav udržovat, žít v gulagu není nic potěšujícího Rv

2 6
možnosti
IK

A co Egypt? Kdyby chtěli Gazu opustit, mají moře a Egypt, nejsou obklopeni Izrelem ze všech stran. Že je Gaza pustá a přelidněná, není vina Izraele, ale výsledek životního stylu Gazanů, jejihž životní nápň a cíl jsou jen útoky na Izrael aplození potomků, kteří budou v této alláhulibé činnosti pokračovat.

8 1
možnosti
RB

Empatii k teroristům? 8-o

10 0
možnosti
RK

R94a76d91e60k 97K68a80r90a87s

15. 7. 2018 20:04

Empatii k teroristickému státu?

0 2
možnosti
Foto

Autorko, bezva.

Pakliže jedna strana vyučuje své děti, že nejlepší Žid je ten mrtvý, pakliže jedna strana hloubí tunely s účelem dostat se na druhou stranu a začít zabíjet na potkání, pakliže jedna strana střílí rakety na školky a posílá zapálené draky do obilí, pakliže.......ale vás asi nepřesvědčím, že?

18 2
možnosti
Foto

Autorka si nevšímá detailů. Např. v sobotu přehlédla 178 minometných granátů a raket odpálených z Gazy do Izraele.

10 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 994x
Student, co se nějak ocitnul v Jeruzalémě. Na místě, které je neuvěřitelně různorodé, plné protikladů a taky trochu šílené. Tak bych o něm chtěla psát.